Nyheter

Certifierad Mindful Tapper Februari 2018


Som certifierad Mindful Tapper kan jag lära dig hur du gör för att öka dina förutsättningar för bättre hälsa, relationer och prestationer.


Mindful Tapping bygger på modern forskning inom neurobiologi, stress och trauma. Genom att skapa balans i kropp och hjärna kan man inte bara lugna utan även "transformera" nervsystemet. På så vis kan du ta hand om specifika stressande minnen, känslor, rädslor, smärtor, ohälsosamma beteenden eller andra typer av problem som du kan ha i livet.

För att uppnå bästa resultat rekommenderas minst 3 besök.


Vid bokning av de 3 första besöken har jag just nu ett specialpris som innehåller följande: första tillfället 1,5 timme, andra och tredje tillfället 1 timme/gång. Du betalar totalt 1800kr, ordinariepris 2385kr.


Bokar du endast per gång är ordinariepris 795kr/timme

För 1,5 timme betalar du 1000kr.


Varmt välkommen att boka tid!

Mindful Tapping är en väv av kunskaper om och erfarenheter av EFT (Emotional Freedom Techniques), energipsykologi, EMDR, somatic experiencing, mindfulness, neurofysiologi och traumaforskning.


Mindful tapping innebär att man använder sig av kroppens energikanaler och genom att man stimulerar vissa punkter i detta system med knackningar, akupunktur eller akupressur så kan man lösa blockeringar och lugna ner nervsystemet.

”Life begins at the end of your comfort zone”

Hinder är det du ser när du tar blicken från målet. ~ Joseph Cossman

Copyright  ©  All Rights Reserved